Vacatures

« Terug naar lijst
Datum vacature
2018-04-27 12:18:46
Titel
Dierenarts
Gemeente
Vlaams Brabant Rillaar
Tekst
Enthousiaste full-time dierenarts grote huisdieren/paard gezocht !
Dierenartsenpraktijk Oudenbos in Vlaams Brabant regio Hageland is op zoek naar een full-time dierenarts grote huisdieren/paard.
Onze praktijk biedt een brede eerstelijnszorg voor grote en kleine herkauwers en paarden.Naast grote huisdieren verzorgt onze praktijk ook de geneeskunde van de kleine huisdieren op de praktijk en op huisbezoek.De praktijk heeft een eigen wachtdienst en is 24/7 bereikbaar voor ons clienteel.
Wij zoeken een enthousiaste,flexibele en ambitieuze dierenarts grote huisdieren die ons team komt versterken.
Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.Ook studenten die de komende maanden afstuderen mogen solliciteren.Enkel een dierenarts die zich voor langere tijd wil engageren komt in aanmerking.
Wij bieden u een uitdagende baan aan ,in een leuk team en een mooie omgeving met een goed toekomstperspectief.U krijgt voldoende onwikkelings- en nascholingsmogelijkheden en begeleiding door de collega's waar nodig.Mooie verloning met stijgend karakter.
Als jij denkt de juiste persoon te zijn voor deze vacature kan u uw cv en korte motivatie sturen naar lenaers@telenet.be of bellen naar 0495/516250
E-mailadres
lenaers@telenet.be
Telefoon
495516250
Van
2018-04-27
Tot
Onbepaalde duur