Vacatures

« Terug naar lijst
Datum vacature
2021-11-03 17:20:17
Titel
Dierenarts
Gemeente
GENT
Tekst
Ben je een gedreven dierenarts met een hart voor dieren, ben je niet bang van katten, zoek je een praktijk om in te werken, dan kan ik jou een gezellige, huiselijke werkplek aanbieden met fantastische collega's die je ondersteunen.
We zijn voorlopig met 2 vaste dierenartsen en een assistent maar willen graag ons team uitbouwen met een derde dierenarts.
In onze kliniek komen 75% katten, 20% hondjes en 5% knaagdieren.
Wij werken elke werkdag van 9u tot 20u met een middagpauze van een halfuurtje dat niet vast staat in tijd. Op zaterdag, zondag en feestdagen wordt er niet gewerkt en we maken zo vaak als kan de brug bij feestdagen op dinsdag en donderdag.
Om bij ons je draai te vinden moet je een goeie teamplayer zijn, goeie omgang hebben met de klanten en een soft-spot hebben voor de patiƫnten.
Je mag niet bang zijn van lange werkdagen maar je hoeft je geen zorgen te maken over avond- en weekendpermanenties, want die neem ik allemaal voor mijn rekening, daar ik woon in het huis waar mijn praktijk zich bevind.
Je kan onmiddellijk beginnen, zelfs al heb je nog wat back-up nodig, we helpen je met plezier. Het is wel de bedoeling dat je een goede basiskennis hebt en op z'n minst al de routine heelkunde onder de knie hebt.
Neem contact met mij op via miekevandenborre@telenet.be en we spreken later telefonisch af om elkaar te ontmoeten.
E-mailadres
miekevandenborre@telenet.be
Telefoon
09/227 94 73
Van
2021-11-04
Tot
Onbepaalde duur