Vacatures

« Terug naar lijst
Datum vacature
2021-12-05 21:03:18
Titel
Dierenarts
Gemeente
Hoogstraten
Tekst


Wie zijn we?
Wij zijn een team van 3 dierenartsen en 2 assistentes en onze praktijk voor gezelschapsdieren is gevestigd in het Noorden van de provincie Antwerpen.
Wij doen hoofdzakelijk eerstelijnsdiergeneeskunde, maar zien ook regelmatig doorstuurpatiënten van buurtcollega’s en dit reeds gedurende meer dan 30 jaar. 3 jaar geleden verhuisden we naar een gloednieuw pand in hartje Hoogstraten. Hier beschikken we over een moderne operatieruimte, een digitale RX, een nieuw echotoestel, een nieuwe tandenunit enz.
In onze praktijk hechten wij veel belang aan het contact met de klanten. Hier geen hectische toestanden om zo veel mogelijk consulten te doen op een zo kort mogelijke tijd. We werken immers met agenda blokken van een half uur per patiënt, tijd genoeg dus om ook nog een babbeltje te doen met de eigenaar, iets wat enorm geapprecieerd wordt door de dierenbaasjes!

Wie zoeken we?
Iedereen met een hart voor dieren is welkom! Van de pas afgestudeerde collega tot de ouwe rot in het vak die de draad terug wil opnemen of er nog wat werk kan bijnemen. Een eigen praktijk hebben is geen probleem. Part time, half time, full time: alles is bespreekbaar! Ook collega’s uit de afstudeerrichtingen paard en herkauwers/varken mogen zich kandidaat stellen want leergierigheid en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring! Een interne opleiding kan voorzien worden.

Wat bieden we?
Een ontspannen werksfeer, geen gerush. Ruime aandacht voor de juiste work-life balans en een correcte verloning.
Opleidingen en bijscholingen naargelang jouw interesse kunnen gevolgd worden.
De weekendwachten ( 1 op 5) zijn hier helemaal niet druk, want we zijn enkel voor onze eigen praktijk van wacht. De avonden en nachten (ook rustig doorgaans!) worden over alle collega’s gelijkmatig verdeeld.

Ben jij de teamplayer die onze ploeg komt vervolledigen? Stuur ons dan een mailtje met je gegevens naar: info@dapdevrijheid.be of bel even 033148767.E-mailadres
info@dapdevrijheid.be
Telefoon
033148767
Van
2021-12-01
Tot
Onbepaalde duur