Vacatures

« Terug naar lijst
Datum vacature
2023-06-08 19:50:07
Titel
Dierenarts
Gemeente
De Haan
Tekst
Dierenartsenpraktijk Breemersch is een kleinschalig, familiale huisdierenpraktijk gelegen in De Haan. Op de praktijk bieden we ruime kwalitatieve eerste lijnszorg aan. In 2021 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie in het groen, uitgerust met twee consultatieruimtes, RX/echo ruimte, operatie ruimte voorzien met gasanesthesie, hospitalisatie en eveneens een in-huis-labo. Ons huidig team bestaat uit twee dierenartsen en twee assistenten. We zoeken een dierenarts die ons team voltijds wil komen versterken en zich mee wil inzetten voor de toekomst van de praktijk.

Wat verwachten we?
Een gemotiveerd en leergierig iemand. Werkervaring is een pluspunt. Maar heb je nog geen werkervaring? Dan zijn we te overtuigen met een gezonde portie initiatief en zelfstandigheid. Aangezien we een kleinere praktijk zijn, is er een goede band binnen het team en met onze klanten. Een goede communicatie en enige flexibiliteit dragen hier aan bij.
Op termijn verwachten we deelname aan onze wachtdienst.

Wat bieden we?
In overleg maken we een werkschema, bij voorkeur full-time, waarbij we zeker rekening houden met een goede work-life balance. Ook is er een aangename werksfeer met de nodige ondersteuning en bovenal vriendelijk cliŽnteel. We houden ook rekening met je persoonlijke, professionele doelen.
We bieden een aantrekkelijke verloning en tevens een nieuwe, lichtrijke, modern uitgeruste praktijk, omgeven door de natuur waar zowel jij als de klant tot rust kunnen komen.

Interesse? Contacteer ons via dierenartsbreemersch@hotmail.com voor een verkennend gesprek!
E-mailadres
dierenartsbreemersch@hotmail.com
Telefoon
059/236030
Van
2023-06-08
Tot
Onbepaalde duur