Over ons

1. WIE ZIJN WIJ ?

Medini nv, gevestigd in Oostkamp, is dé veterinaire groothandel, gespecialiseerd in diergeneesmiddelen, onderhoudsvoeding, dieetvoeding en zorgproducten voor dieren. Daarnaast hebben wij ook een heel ruim assortiment aan verbruiksmaterialen en toestellen voor de diergeneeskunde. 

Wij kunnen dagelijks leveren. Als u ’s morgens tegen 09.15u bestelt, ontvangt u uw levering in de namiddag. Onze activiteit richt zich op West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Wij werken volgens de GDP-normen (Good Distribution Practice) voor geneesmiddelen. Concreet vertaalt dit zich in traceerbaarheid, correct gekoeld transport van vaccins, dagelijkse controle van temperaturen en vochtigheid in onze magazijnen, permanente controle van vervaldata en correcte opslag van goederen.

Wij beschikken over een ruim assortiment van meer dan 7000 producten waarvan de voorraad dagelijks wordt gecheckt. Op die manier vermijden wij tekorten en overstocks.

U kan de bestelling doorsturen via het elektronisch bestelsysteem Vetorder Online waarvoor u een persoonlijke gebruikerscode en paswoord nodig heeft. Vetorder is gekoppeld aan alle gecommercialiseerde software voor dierenartsen. 

!!! Dubbele controle van uw bestelling is onze grootste TROEF. Op die manier vermijden we ongetwijfeld fouten en manco’s !!!

Ook voor algemeen advies i.v.m. diergeneesmiddelen (zoals wettelijke bepalingen, opslagmodaliteit, …) en specifieke productinformatie kan u bij ons terecht.

 “EEN SNELLE EN CORRECTE SERVICE IS ONZE MISSIE"